Fondue Appenzeller

44,00 zł
Brutto

Szwajcarski ser półtwardy, dojrzewający .

Ilość

 

Bezpieczne zakupy

 

Szybka dostawa

 

Zwroty i reklamacje

Fondue serowe Appenzeller jest łatwe w przygotowaniu:

Przytrzymaj nieotwarte opakowanie fondue pod gorącą wodą przez 30 sekund, a następnie rozetnij opakowanie na całej szerokości.

Przelej zawartość do rondla lub garnka do fondue.

 

Doprowadź do wrzenia i stale mieszaj przez co najmniej 5 minut w kształcie ósemki, aż fondue całkowicie się rozpuści. Im dłużej fondue się gotuje, tym staje się bardziej kremowe.

Doprawić do smaku.

Składniki: ser szwajcarski 55% [(z czego ser Appenzeller 75%) mleko, kultura bakteryjna, podpuszczka, białe wino. Woda, skrobia ziemniaczana. sól emulgująca (fosforany sodu), brandy Kirsch. Sól, przyprawy

W4471

Opis

Odmiana
Ser półtwardy
Kraj pochodzenia
Szwajcaria
Poziom tłuszczu
40%
Rodzaj mleka
Mleko krowie
Obróbka mleka
Produkowany z surowego mleka
Pochodzenie
Zwierzęce
Czas dojrzewania
Mix